Posjeta Prevent Fabrics d.o.o. Visoko

Prevent d.o.o. Visoko već dugi niz godina pozitivno reaguje na određene potrebe naše ustanove, te pruža ruku prijateljstva korisnicima Zavoda Drin.

 

U prethodnom periodu u Zavod je stigla vrijedna donacija u materijalima neophodnim za radionice, gdje korisnici, kroz radnu terapiju, prave suvenire, ali i svakodnevne potrepštine. U jednoj od radionica izrađuju se papuče, koje su već dugo prepoznatljiv brend naše kuće.Upravo za izradu tih poznatih papuča neophodan je materijal do kojeg je teško doći i koji je jako skup, te se Prevent Fabrics d.o.o. i ovaj put odazvao na našu molbi i to sa iznimno značajnom količinom materijala.

Kao znak zahvalnosti i želeći nastaviti saradanju, a na poziv direktorice Prevent Fabrics d.o.o. Visoko, gospođe Aide Ganić, posjetili smo ovog bosanskohercegovačkog giganta. Tom prilikom direktor Zavoda Drin, gospodin Adis Ramić, uručio je zahvalnicu domaćinima i upoznao ih sa našom ustanovom, korisnicima i budućim projektima i nastojanjima za poboljšanje kvaliteta usluga koje nudi Zavod Drin.

Zahvaljujemo se direktorici Ganić na gostoprimstvu i nadamo se da će se dosadašnja saradnja nastaviti na obostrano zadovoljstvo.