Ustanova“ Drin” ugostila delegaciju International Charity Organization UAE

Delegacija International Charity Organization UAE, na čelu sa generalnim sekretarom ove svjetske humanitarne organizacije, gospodinom  dr Khaled Abdulwahab Al Khaja, boravila je u posjeti Ustanovi “ Drin”.

International Charity Organization UAE , tradicionalno, u hladnim zimskim danima, obezbjeđuje značajne količine uglja za našu ustanovu. Za donaciju Drinu svaki put, pa i danas, pobrinuo se naš veliki prijatelj dr Jusuf Isa, jedan od predstavnika ICO UAE u Bosni i Hercegovini. Također njemu smo zahvalni i na ovoj izuzetno značajnoj posjeti.

Goste je primio direktor Ustanove Drin, Adis Ramić, sa svojim saradnicima. Gospodin dr Khaled Al Khaja izrazio je želju i za obilazak nekih  od naših odjeljenja sa direktorom Ramićem, koji je iskoristio priliku da prezentuje naša nastojanja i neke od projekata koji su planirani da se realizuju u narednom periodu. Svi članovi delegacije ICO UAE, nakon kratkog druženja sa korisnicima i razgovora sa Upravom ustanove izrazili su pohvale za rad i planirane aktivnosti uz obećanje da će nastojati i dalje podržavati naš rad, kroz različite vidove podrške.

Mi  se iskreno zahvaljujemo gostima na izdvojemom vremenu za nas,  dr Khaled Abdulwahab Al Khaja, zatim dr Jusuf Isa, direktoru ICO BiH Aldinu Kusturi, kao i njihovim saradnicima, predstavnicima ove humanitarne organizacije koja godinama brine za naše korisnike.