Radnici proslavili 68. rođendan Ustanove Drin

Tradicionalno, godišnjica Ustanove se proslavi zabavom za naše radnike u hotelu Reumal. Noć rezervisana za zabavu uposlenika, zabava za one koji svakodnevno svojim radom, profesionalizmom i humanošću čine da naša ustanova nosi epitet istinskog doma za korisnike koji su smješteni u njoj.

Prisutnim radnicima se obratio direktor Adis Ramić, pozdravio njihova zalaganja i poželio sve najbolje povodom 68 godina postojanja i rada Drina.

Direktor Ramić naglasio je da se nada da će se i dalje, uz međusobno uvažavanje i povjerenje, posao koji nam je povjeren obavljati na najbolji mogući način.

Nakon obraćanja, direktor je uručio zahvalnice i nagrade za navršenih deset, dvadeset i trideset godina radnog staža u Ustanovi.

Radnici sa deset godina staža su: Durić Džemil, Džafić Senida, Vranić Amela i Kršić Alma.

Radnici sa 20 godina radnog staža u Zavodu: Ahmetak Zemina, Buza Fikret, Čamdžić Ramiza, Hodžić Đenan, Huskić Zubejda i Šimunić Sanela.

A nagradu i priznanje za trideset godina dobila su: Đuliman Elvedina, Hodžić Raza, Kosovac Samira, Kreso Selvedina, Kučuk Fikreta, Mašin Sabiha, Neradin Nusmir, Omerčević Mejra, Pašić Elvedina, Pehlivan Šeherzada, Turko Edina, Varešlija Enes, Varka Lejla, Fejzić Nermina.

Zabava je trajala do kasno u noć, naravno uz odličan provod i dobru muziku.