Sretan ti 66. rođendan Zavode

Zavod Drin proslavlja 66 godina svog postojanja. Tradicionalno se ovaj dan obilježavao u hotelu Reumal,  na posebno organizovanim zabavama, kako za uposlenike, tako i za korisnike.

Zbog situacije, izazvane korona virusom, to se ne može realizovati i zaista nam je žao što neće biti naših zabava. Umjesto toga, svako odjeljenje za sebe, odvojeno, prirediće manju proslavu uz svečani ručak. Nadamo se da će korona što prije nestati iz naših života, jer poželjeli su korisnici, a i naši radnici, da svi zajedno uz muziku i ples proslave godišnjicu Zavoda i druge praznike. Da, za sreću treba malo… 

Ipak, željeli smo da, barem, za radnice i radnike koji ove godine slave jubilej, 10, 20 i 30 godina rada u Zavodu, organizujemo malu zakusku u zavodskoj sali, poštujući mjere zabrane uzrokovane Covidom 19, za ograničen broj prisutnih osoba. Direktor, Adis Ramić, uručio je prisutnima nagrade i priznanja za uloženi trud i godine poklonjene ovoj ustanovi. 

Direktor  Ramić, uputio je i posebnu čestitku korisnicima i svim uposlenicima Zavoda, uz želju da u narednom periodu dođe do ostvarenja svih naših nastojanja i ciljeva, a koji se prvenstveno odnose na stvaranje kvalitetnijih i svakim danom boljih uslova za život korisnika i rad uposlenika.