AIDA FERAGET I SARAJLIJE PONOVO I PONOVO U AKCIJI

Pokrenula je Aida za svoj Zavod Drin i ove godine akciju prikupljanja novogodišnjih paketića. Nema tog COVIDA koji će Aidu spriječiti da da podršku Zavodu i obraduje naše korisnike. Istina, ostala je ove godine uskraćena za zagrljaje svojih miljenika, nažalost korona nas je u svemu ograničila, ali biće prilike. Naša prijateljica pokrene akciju, digne svoje Sarajlije i uvijek bude više nego je zamislila.

Zahvaljuje se Aida s nama zajedno svima koji su učestvovali, zahvaljuje se na brizi za korisnike onima koji svaki dan provode s njima i koliko god mi bili sretni i zadovoljni njenom posjetom, ona uvijek kaže da je moglo moža i više. Sarajlije, kao i uvijek, pokažu svoje veliko srce, odgovore na Aidinu akciju i poziv, pripreme, donesu, nema čega nema uz paketiće, a prije svega mnogo ljubavi uđe sa njenom donacijom u našu kuću.

Hvala Aida, hvala tvojim vrijednim, velikim- malim kćerkama, prijateljima, sugrađanima, ponovo ste usrećili naše korisnike. Želimo vam svako dobro i puno uspjeha u nastupajućoj 2021.godini.