PAKETIĆI ZA NAJMLAĐE

Povodom nastupajućih novogodišnjih praznika, naše korisnike svojom posjetom u ponedjeljak, 23. decembra obradovali su g-đa Slađa Zubčević i g-din Aleksandar Zubčević Sale. 

Naime, uz podršku Udruženja “Naše žene” iz Munchena, ovi dugogodišnji prijatelji Zavoda, osigurali su za naše najmlađe korisnike 100 novogodišnjih paketića. Nakon obilaska ustanove i podjele paketića, druženje je nastavljeno u prijatnoj atmosferi najnovijeg doma u kojem boravi populacija omladine, koji su sa velikim zadovoljstvom gostima prezentovali svoj novi dom i sa njima podijelili trenutke radosti i zahvalnosti. Osmijesi na licima i zagrljaji puni emocija, koje su zauzvrat dobili od naših korisnika, za naše goste, bili su najbolji odgovor koliko su pozitivne energije i radosti svojom posjetom darovali ovim bićima. 

Od srca se zahvaljujemo porodici Zubčević  i Udruženju “Naše žene” na podršci i poklonima koje su darovali našim korisnicima, a posebno im hvala na provedenom vremenu sa njima i povjerenju koje su nam ukazali. Sreća je imati takve prijatelje.