LJETOVANJE NA BORAČKOM JEZERU

Zahvaljujući pozivu Udruženja “Obrazovanje gradi Bosnu i Hercegovinu”, i ovo ljeto 12 naših korisnika u pratnji sportskog trenera i  voditelja, ljetovalo je u kampu Odreda izviđača “Neretva” iz Konjica na Boračkom jezeru, u periodu od 8. do 16. jula 2019. godine.

Tokom cijelog boravka korisnici su bili uključeni u mnogobrojne aktivnosti sportskog, rekreativnog, zabavnog i edukativnog karaktera. Poslije redovnih dnevnih aktivnosti, nakon spuštanja zastave, odvijale su se aktivnosti kulturno zabavnog karaktera. I kao u pravim izviđačkim pohodima, omiljeni događaj za sve učesnike bilo je okupljanje oko logorske vatre. Par naših korisnika dobilo je pohvale za postignute rezultate i doprinos za extra obavljene zadatake iz logorovanja.

Stim u vezi,  Zavod Drin, ovim putem izražava zahvalnost Udruženju „Obrazovanje gradi Bosnu i Hercegovinu“  koje već dugi niz godina omogućava našim korisnicima nezaboravno ljetovanje i obogati ih za još jedno neprocjenjivo životno iskustvo involvirajući ih u lokalnu sredinu.